article image Shownieuws © Privé/YouTube

Zien: ‘verkrachter’ Maxime Meiland groot op cover Privé

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 25/02 16:30

Werd gefotografeerd tijdens het betreden van de rechtbank

De vermeende verkrachter van Maxime Meiland staat deze week groot op de cover van roddelblad Privé. De man werd gefotografeerd tijdens het betreden van de rechtbank, waar hij lijnrecht tegenover Maxime stond, die hem beschuldigt van verkrachting. Er is wel voor gekozen om zijn gezicht te blurren.

Maxime Meiland is aangeklaagd voor smaad. De man die zij in haar biografie beschuldigt van verkrachting zegt veel last te hebben van haar verwijten.

Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van het roddelblad, zegt bij De Telegraaf dat er bewust is gekozen voor een blur. “We wisten natuurlijk hoe hij eruitzag, omdat hij aan ons een interview gegeven heeft. Toen moest hij van de achterkant gefotografeerd worden. Nu zagen we hem open en bloot over straat lopen, maar ja, ik vind dat toch een beetje ingewikkeld.”

“Als er hem zo veel aan gelegen is om onbekend te blijven, dat is eigenlijk de inzet van deze rechtszaak, dan ga ik hem niet open en bloot op de cover zetten. Maar daar zijn wel wat overwegingen aan voorafgegaan’’, vertelt Santegoeds.

Bekijk hier de cover ⬇️

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties