article image

Tickets voor zomerconcerten van Andre Rieu weer in no-time uitverkocht


Een van de grootste troeven van Limburg? Dat zijn zonder twijfel de muzikalen wonderen van Andre Rieu tijdens de inmiddels wereldberoemde zomerconcerten, waar de tickets als warme broodje over de toonbank gaan. Dat deze concerten ook dit jaar weer in no time zijn uitverkocht, is niet zo gek. Je geniet van een prachtig decor, de mooiste muzikale stukken en een flinke dosis humor gedurende de avond. Dit spektakel moet je dus eigenlijk minstens eens in je leven mee hebben gemaakt. Kom je daar graag wat meer over te weten? Lees verder in dit blog en laat je inspireren.

Verschillende optredens op het Vrijthof in het magische Maastricht

Wist je dat Andre Rieu ieder jaar verschillende optredens op het Vrijthof in Maastricht geeft? Dit is een enorm gewilde locatie waar de festivals tot in de puntjes geregeld zijn. Niet zo gek dus dat de tickets ieder jaar verkopen weer erg snel uit zijn verkocht. Fijn om te weten, is dat er nog websites - zoals GoTicketShop
- zijn met een voorraad tickets. Hierdoor kan het zomaar zo zijn dat je toch nog een plekje weet te bemachtigen.

Je hebt ook de keuze uit andere concerten elders in het land

Naast de waanzinnige optredens bij het Vrijthof in Maastricht, geeft de Nederlandse orkestleider én violist ook nog diverse andere optredens op festivals in Amsterdam en in het MECC in Maastricht. Met het Johann Strauß Orchestra speelt hij de mooiste nummers, waaronder de inmiddels iconische wals. Je gaat daardoor vast en zeker een hoop nummers meteen herkennen. Er terwijl je zachtjes mee aan het neuriën bent op de mooiste tonen, geniet je van een prachtig decor en een orkest dat gekleed is in de meest unieke kostuums. Het is zonder twijfel een echte beleving die je een leven lang bij gaat blijven.

Scoor snel jouw kaarten voor een concert van Andre Rieu

Kun je eigenlijk niet wachten om een feest bij te wonen en te genieten van populaire klassieke werken? In dat geval is het de hoogste tijd om de beste Andre Rieu Tickets te bemachtigen. Hoe je dat doet? Heel simpel, neem een keer een kijkje online bij een gespecialiseerde aanbieder. Wie weet geniet je daardoor in de zomer van een onvergetelijke avond (en woon je een van de beste festivals bij) met vrienden, met familie, met het gezin of met je partner.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties