article image Virals

Onderzoek wijst uit: dit vinden vrouwen de perfecte lengte

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 24/02 09:00

Speeltjes voor bedplezier geven eindelijk uitsluitsel

Na jaren van discussie, twijfel, zelftwijfel, zelfoverschatting en wat voor onzekere momenten dan ook is er eindelijk een vraag op het aloude antwoord: welke lengte vinden vrouwen perfect als het om pleziertjes in bed gaat? Dankzij de bloeiende industrie van seksspeeltjes konden wetenschappers een antwoord op die vraag krijgen.

Aan de Universiteit van Kent onderzochten de wetenschappers 265 seksspeeltjes. Ze keken daarbij naar hoe populair ze waren, wat het formaat was, van welk materiaal ze waren gemaakt, de prijs en de reviews. De belangrijkste conclusie: vrouwen leggen de nadruk helemaal niet direct op het formaat. Groter is volgens de wetenschappers vaak helemaal niet beter.

Vrouwen kopen het liefst seksspeeltjes met een omtrek van 12 centimeter. Qua lengte volstaat een 18 centimeter. Een stijve penis heeft een gemiddelde omvang van 11,6 centimeter en een lengte van ruim 13 centimeter, blijkt uit onderzoek bij 15.000 mannen (nationaliteit onbekend) in 2015, meldt DailyMail. Daarnaast kijken ze naar de prijs en de textuur van het speeltje. 

Overigens waarschuwen de wetenschappers wel dat het onderzoek naar seksspeeltjes niet een-op-een uitsluitsel geven over wat vrouwen bij mannen het liefst zien. "We moeten toegeven dat er methodologisch gezien wat moeilijkheden in ons onderzoek zitten waardoor dit geen accuraat resultaat geeft over de realiteit."

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties