article image Weer & verkeer

Dashcam-compilatie Ep4: Automobilist maakt wielrenners het leven zuur

Auteur
Auteur: NieuwNieuws
Datum: 10/06 20:10

Sadistische automobilist bezorgt wielrenners een zeiknat pak

Ja mensen, ook op deze regenachtige maandagavond hebben we weer wat verkeersgekkies voor je op een rij gezet in de 4e NieuwNieuws-dashcam-compilatie. Een vorige compilatie terugkijken? Klik hier!

Het zijn ongetwijfeld de meest gehate personen op de weg: wielrenners. Zo ook voor deze automobilist, die besluit zijn kans te grijpen wanneer hij een grote plas water treft.

Deze Belgische Mercedes-rijder heeft nogal lak aan een medeweggebruiker en gooit zijn/haar auto er gewoon voor. Waarschijnlijk een foutje, want al vrij snel rijdt de automobilist (uit schrik) de berm in.

Rijden in een rechte lijn zat er voor deze Peugot-bestuurder niet meer in. Het is maar goed dat er blaasapparaten bestaan voor dit soort wegpiraten. 

Dan tot slot een bizar verhaal uit Dublin, waar een man uitgerekend een vuilniswagen had gestolen en daarmee probeerde te ontsnappen van de politie. Tijdens zijn vluchtpoging knalde hij echter door de slagbomen van een spoorwegovergang heen, en ramde hij een auto op hoge snelheid. 

Beelden van onze vrienden van Skoften.net

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties