article image

ZZP en Financial Lease: hoe maak je de juiste keuzes voor jouw bedrijf?


Als ZZP’er weet je het maar al te goed. Ondernemen is het leukste dat er is, maar in de loop van de tijd kom je voor een hoop (strategische) keuzes te staan. Een auto via financial lease rijden is daar een van de voorbeelden van. En dat veel ZZP’ers daar al snel voor kiezen, is eigenlijk niet zo gek. Dit is fiscaal erg aantrekkelijk voor je onderneming en je beschikt ook nog eens over een erg betrouwbare auto. Waar je allemaal op kunt letten tijdens het uitzoeken van een nieuwe auto voor je eigen bedrijf, lees je hier.

Bepaal als eerste het budget dat je vrij kunt maken voor financial lease

Je weet het als ondernemer als geen ander. Je hebt op een maandelijkse basis te maken met flink wat kostenposten. Denk daarbij aan de huur van een pand, het kopen van gereedschap of het volgen van een cursus. En deze kosten moeten natuurlijk ook mooi in balans zijn met de winst die je iedere maand overhoudt. Reken daarom van tevoren alvast uit wat voor bedrag je vrij kunt - en wilt maken - voor de financial lease. Hierdoor kom je nu en in de toekomst nooit financieel in de knel te zitten. Wel zo belangrijk natuurlijk.

Naar wat voor soort wagen ben je voor je eigen bedrijf op zoek?

Maar het is ook een goed idee om alvast na te denken over het type auto waar je het liefste in zou willen rijden. Ga je voor een station? Een bestelbus? Of een gave SUV? Door hier antwoord op te geven, ga je bij een aanbieder zoals financial lease berekenen bij financialleaseforyou.nl erg gericht op zoek. Dat scheelt je meteen weer flink wat tijd.

Sluit altijd een contract voor financial lease af via een betrouwbare partij

Kom je maar al te graag wat meer te weten over financial lease zzp? Maak het jezelf gemakkelijk en raadpleeg het aanbod van een specialist. Hier heb je de keuze uit een erg divers aanbod met newtimers die van alle luxe gemakken zijn voorzien. Maar je kunt hier ook eenvoudig en snel verschillende prijsklassen met elkaar vergelijken. Tel daar een betrouwbaar contract bij op en je weet zeker dat je als ZZP’er voor de beste deal gaat. Wacht daarom niet langer en ontdek snel het aanbod dat er zoal is. 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties