Personen/Sylvie Meis

Personen/Sylvie Meis

Artikelen gerelateerd aan: Sylvie Meis

Shownieuws

Quote 500-miljonair over zijn partner Sylvie Meis: ‘We zijn gelijkwaardig’

Vastgoedmiljonair Wim Beelen (48) zegt dat hij en zijn nieuwe vriendin Sylvie Meis (45) ‘gelijkwaardig’ zijn. ‘’Ze heeft net als ik echt een eigen... Vastgoedmiljonair Wim Beelen (48) zegt dat hij en zijn nieuwe vriendin Sylvie Meis (45) ‘gelijkwaardig’ zijn. ‘’Ze heeft net als ik echt een eigen business gebouwd’’, zegt Beelen tegen het Financieele Dagblad. In Diner met het FD reageert hij op de verhalen dat de presentatrice alleen op rijke mannen valt.

Radio & TV

René van der Gijp analyseert interview Sylvie Meis: 'Ze staat voor gek'

Sylvie Meis liet in een interview opvallend weinig los over haar relatiestatus. Ze hanteerde een bijzondere techniek: lachend de ruimte in staren... Sylvie Meis liet in een interview opvallend weinig los over haar relatiestatus. Ze hanteerde een bijzondere techniek: lachend de ruimte in staren in plaats van antwoorden. Bij Vandaag Inside wordt verbaasd gereageerd op de beelden. "Dit gaat helemaal nergens over", analyseert René van der Gijp.

Shownieuws

Dit is de nieuwe liefde van Sylvie Meis

Sylvie Meis heeft een nieuwe man in haar leven, stelt de Duitse krant Bild. De presentatrice zou al een aantal weken een relatie hebben met Quote... Sylvie Meis heeft een nieuwe man in haar leven, stelt de Duitse krant Bild. De presentatrice zou al een aantal weken een relatie hebben met Quote 500-miljonair Wim Beelen (48). De 48-jarige multimiljonair verdiende zijn fortuin met sloopwerkzaamheden en de verwerking van bouwpuin.

Personen