article image Bizar

Felle kritiek op omstreden vlogger Youness Ouaali, overtuigde gezin om baby niet te vaccineren

Auteur
Auteur: Marco Hiddingh
Datum: 08/04 17:00

'En dan trots vertellen dat hij een jong gezin heeft overtuigd om hun baby niet te vaccineren'

Omstreden vlogger Youness Ouaali plaatste zondag een filmpje waarin hij pronkte over dat hij een gezin heeft overtuigd om hun baby niet te laten vaccineren. Bij het filmpje schrijft hij dat hij zich vereerd voelt dat door zijn toedoen het gezin hun baby niet gaat vaccineren. "Had ze in anderhalf minuut overtuigd om het niet te doen. Vader wilde het al niet, maar de moeder twijfelde." 

Mensen reageren woest: "Je bent een gezondheidsgevaarlijke idioot, Youness Ouaali. Iemand moest je dit zeggen. En diegenen die gezondheidsadvies vragen aan deze kerel: denk na en schaam je", schrijft viroloog Marc van Ranst op X. Ouaali reageerde maandagmiddag op de viroloog. "Wat dit soort gasten niet begrijpen is dat hun verraad en integriteit er juist voor heeft gezorgd dat mensen niet meer willen vaccineren. Daar kan ik met mijn boerenverstand weinig aan doen."

Tekst gaat onder verder. 

Van Ranst is niet de enige die kritiek heeft op Ouaali. Ook Norbert Dikkeboom, de man die in 2021 de massa-aangifte tegen Willem Engel initieerde, uit harde kritiek op de vlogger. "Veroordeeld voor kindermisbruik, opruiing, haatzaaien en bezit van kinderporno. En dan trots vertellen dat hij een jong gezin heeft overtuigd om hun baby niet te vaccineren. Wat een stuk vuilnis is deze viezerik, die blijkbaar famous wil zijn. Bij deze, goorlap."

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties