article image Bizar © Beeld ter illustratie. Unsplash/Aurélia Dubois

Vrouw maakt zeep van moedermelk: 'Goed voor je huid!'

Auteur
Auteur: I. de Vries
Datum: 06/10 14:45

Ieder zo een side hustle

Een vrouw uit Idaho besloot haar moederschap te kapitaliseren. Niet door haar kinderen uit te buiten op sociale media, maar door haar moedermelk te gebruiken als basisingrediënt voor zeep en crèmes. Je zou er minder oud door lijken en het zou een wondermiddel zijn voor je droge huid.

Britni Eddy had in de zeven maanden na haar zwangerschap heel wat melk opgespaard in de vriezer. Toen haar man bij het opruimen van de garage vergat om de stekker van de vriezer weer in te pluggen, dreigde er liters moedermelk verloren te gaan.

De vrouw besloot dat niet te laten gebeuren en besloot te experimenteren met zeep en crèmes op basis van moedermelk, vertelt ze aan EastIdahoNews. "Je kunt moedermelk over de datum niet meer aan je kind geven, maar de voordelen voor je huid blijven wel behouden." Moedermelk is hoog in vetten en zou daarom goed zijn om een gevoelige huid tot rust te brengen én het is de perfecte basis voor een romig zeepje.

Inmiddels heeft Britni zelfs een samenwerking met lokale moeders die overtollig moedermelk doneren voor Britni's nieuwe onderneming.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties