article image Shownieuws

Richard de Mos haalt uit naar Khalid Kasem: 'Karma is a bitch!'

Auteur
Auteur: Marco Hiddingh
Datum: 19/06 09:38

'Weet u het nog? Khalid Kasem die mij vroeg of ik Roomser dan de Paus was'

Oud-wethouder Richard de Mos haalt op X uit naar Khalid Kasem. De presentator ondervroeg De Mos in een uitzending van de talkshow Khalid & Sophie over de corruptiezaak tegen hem. De Mos zou niet Roomser zijn dan de paus. "Nee, u ook niet waarschijnlijk", zei De Mos tegen Kasem. 

"Weet u het nog? Khalid Kasem die mij vroeg of ik Roomser dan de Paus was. Hoe kijkt de presentator, die eerder zijn werkzaamheden heeft neergelegd na beschuldigingen dat hij als advocaat in 2019 een justitieambtenaar zou hebben omgekocht, nu naar zichzelf?" Schrijft hij op X. Hij eindigt zijn tekst met: "'Karma is a bitch!'"

De Mos werd beschuldigd van corruptie, maar is in april vrijgesproken van alle aanklachten. Kasem heeft daarentegen nog een aanklacht aan zijn broek hangen. Hij zou ook iemand hebben omgekocht, maar de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten heeft gezegd dat ze geen aanwijzingen daarvoor hebben gevonden. Een advocaat was het hier echter niet mee eens. Diegene heeft dan ook aangifte gedaan tegen Kasem. 

Zie hier het fragment: 

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties