article image Shownieuws

RoddelPraat-duo Jan Roos en Dennis Schouten clashen met Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meilandjes

Auteur
Auteur: Marco Hiddingh
Datum: 04/04 20:30

'Laat hem de ziekte krijgen’

Jan Dijkgraaf, de biograaf van Maxime Meiland, windt zich erg op over de beschuldigingen van presentator Dennis Schouten op X. Schouten heeft gezegd dat hij halve bedreigingen stuurde via WhatsApp nadat Maxime Meiland onder vuur werd genomen tijdens een RoddelPraat-uitzending, maar Dijkgraaf ontkent dit. "Toon mij 1 appje dat ik jou heb gestuurd. Kun je niet", schrijft hij naar Schouten op X. 

Tekst gaat onder verder. 

Dennis Schouten reageerde op het bovenstaande bericht met: "Vroeg zojuist aan Jan Roos of ik iets verkeerds had gezegd wat ik moet rectificeren aangaande jou. Ik kopieer zijn antwoord daarop bij deze: ‘Laat hem de ziekte krijgen’." Dijkgraaf daagde hem vervolgens uit om een appje te tonen, waarop Schouten weer reageerde. "Ik zeg toch ook de gehele tijd dat je met Jan Roos appt? Wij hebben dagelijks contact en hij vertelde mij dat. Als je zo zeker bent van Maxime’s waarheid.. Waar maak jij je dan in hemelsnaam druk om. Als je iets dwars zit, stuur me een privébericht."

In het heetst van de strijd mengt vastgoedman en fanatiek X'er Erik de Vlieger zich ook in het gesprek. "Wacht even Dennis. Zeg je nou dat Jan Roos dreigende appjes aan Jan Dijkgraaf stuurt? Dat geloof ik niet. Volgens mij zijn dat vrienden. Voorts ken ik ze allebei heel goed dus dat geloof ik niet." Jan Roos reageert vervolgens zelf op het bericht van De Vlieger: "Als je leest wat ie over mij schrijft zijn we geen vrienden. Hij kan dan ook werkelijk de ziekte van mij krijgen."

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties