article image Tech

Spoileralert; de nieuwe Samsung S24 uitgelegd!


Het is toch echt wel knap te noemen, hoe bepaalde merken zich door de jaren heen hebben kunnen neerzetten als een ware autoriteit. Op het gebied van telefonie en hardware was dit lange tijd Apple, maar Samsung is de concurrentie aangegaan en er is écht niet meer te zeggen welke van de twee inmiddels beter is; Samsung of Apple. Het is tegenwoordig vaak zo dat je óf een Apple liefhebber bent of een Samsung aanhanger en daar ook niet meer van afwijkt. Iets wat helemaal oké is, want de wereld is groot genoeg voor beide merken om een goed bestaansrecht te hebben. Waar het gaat om Samsung draait momenteel de geruchtenmachine weer volop, er staat namelijk weer een nieuwe lancering aan te komen. Noteer 17 januari alvast in je agenda, want dan gaat het gebeuren. Wat je van de nieuwe Samsung S24 lijn mag verwachten? Hier de geruchten op een rij, ze maken de echte Samsung fan ongetwijfeld blij.

De S24 lijn

De Samsung S24 komt net als de S23 met drie modellen namelijk een standaard model, een plus en een ultra. Ze zijn alle drie prachtig maar hebben ook alle drie weer eigen verbeteringen. De prijzen verschillen uiteraard ook en het standaard model gaat naar verwachting rond de duizend euro kosten. Wat betreft de gebruikte techniek zal er een krachtigere chip in zitten, en ook de batterij zal sterker zijn. Daarmee kun je ook bij intensief gebruik de telefoon de hele dag gebruiken qua batterijcapaciteit. De camera is vooral bij de Ultra beter, bij de andere twee telefoons is deze bij de 23 lijn al zodanig geüpgraded dat die van gelijke kwaliteit blijft. Wat ook hetzelfde blijft is de omvang van de telefoons, maar de schermresolutie neemt bij de Ultra en de Plus dan wel weer toe. Wat bij alle drie en upgrade krijgt zijn de AI mogelijkheden om foto’s te bewerken, daarmee is de telefoon ook perfect voor de zakelijke gebruiker die veel foto’s voor bijvoorbeeld een webshop of Instagram maakt.

Het uiterlijk

Zoals hierboven al genoemd blijft de omvang naar verwachting hetzelfde, maar zijn de telefoons wel iets dunner. Ook zullen ze weer perfect gestroomlijnd zijn en kleine uiterlijke upgrades hebben gekregen. Bij het Plus en Ultra model zullen ook hoogwaardige producten gebruikt zijn, en de kleuren gaan ook in het oog springen. Naast de standaard grijze en zwarte variant is er voor de waaghals een paarse en gele optie, wie durft?

Kortom, de Samsung S24 lijkt weer een echte musthave en dan niet alleen voor de echte techliefhebber. Ook de ‘gewone’ klant zal de voordelen bij gebruik al snel ervaren. Want naast bovenstaande verbeteringen wordt het algehele besturingssysteem van Android ook weer geüpgraded, daarbij is men alweer toe aan versie 14. Kortom; hij kan nog niet op je decemberverlanglijstje, maar doe jezelf in januari gewoon dit pareltje cadeau. Je zult er veel voordeel van ervaren. Zowel op zakelijk- als privé gebied, twee opties die door de dual sim mogelijkheid nu ook perfect op één toestel zijn te combineren.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties