article image Radio & TV

Johan Derksen haalt opnieuw uit naar Caroline van der Plas: ‘Ziet eruit als een vogelverschrikker’

Auteur
Datum: 19/01 11:10

‘’Ze is zichzelf voorbijgelopen’’

De documentaire van BBB-voorvrouw Caroline van der Plas is sinds kort te zien op Videoland, en daar hoort zoals gebruikelijk de nodige promotie bij. Zo zat Van der Plas afgelopen week onder andere bij Met het Oog op Morgen en Renze, en dat vindt Johan Derksen nogal storend.

Volgens Derksen gaat het niet meer over de inhoud, maar ‘’louter nog over Caroline’’. Ook haalt hij het verkiezingsinterview in De Telegraaf aan, wat achteraf nogal een rampinterview bleek.

Kleine kanttekening: in de documentaireserie haalt Caroline van der Plas stevig uit naar Derksen. Volgens de BBB-leider loog hij over een ‘boerenmedley’ in Ahoy. ‘’Hij loog daar gewoon over’’, vertelt Van der Plas in de docu. ‘’Hij zet mij gewoon te kakken om zelf populair te blijken, denk ik. Dat is ook een beetje een mes in de rug steken.’’

Daarbij is het niet de eerste keer dat Derksen kritisch is op Caroline, nadat hij eerst maandenlang lovend over haar sprak.

Vandaag werd bekend dat de senaatsfractie van de BoerBurgerBeweging toch wel tegen de asieldwangwet stemt. Voor de uitslag maakt de tegenstem geen verschil, door de draai van de VVD eerder deze week.

Lees hier het verhaal.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties