Personen/Mark Rutte

Personen/Mark Rutte

Artikelen gerelateerd aan: Mark Rutte

Politiek

Video: Rutte versus Omtzigt over arbeidsmigratie, 'Neem nou maatregelen!' #APB2023

Bij de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer kreeg Pieter Omtzigt het aan de stok met premier Rutte over migratie. Omtzigt vroeg om opheldering... Bij de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer kreeg Pieter Omtzigt het aan de stok met premier Rutte over migratie. Omtzigt vroeg om opheldering over een door de Kamer aangenomen motie om maatregelen te nemen op het gebied van arbeidsmigratie. Rutte zegt dat het volkomen logisch is dat die motie niet is uitgevoerd, het kabinet is namelijk...

Politiek

Video: Van Der Plas clasht met Rutte over stikstof, 'Stop met jolig doen'

Caroline van der Plas (BBB) heeft op de tweede dag van de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer de degens gekruist met premier Rutte. Bij de... Caroline van der Plas (BBB) heeft op de tweede dag van de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer de degens gekruist met premier Rutte. Bij de antwoorden op vragen in de eerste termijn van het debat werd door Rutte 'jolig' gedaan over het thema stikstof, vond Van Der Plas. Het leidde tot een hoog oplopende discussie. 

Fun & virals

VIDEO – Mark Rutte als popster onthaald door tientallen kinderen: ‘’Mogen we een foto?’’

Terwijl honderdduizenden Nederlanders klaar zaten voor de tiende troonrede van Koning Willem-Alexander, waren tientallen kinderen bezig met veel... Terwijl honderdduizenden Nederlanders klaar zaten voor de tiende troonrede van Koning Willem-Alexander, waren tientallen kinderen bezig met veel belangrijkere zaken. De kinderen onthaalden demissionair premier Mark Rutte als een ware popster. Met hun telefoon in de aanslag vroegen ze Rutte om een selfie.

Algemeen

Officieel: Nederland gaat F-16 vliegtuigen leveren aan Oekraïne

Nederland gaat samen met Denemarken F-16 vliegtuigen aan Oekraïne leveren. Dat heeft demissionair premier Mark Rutte bekend gemaakt na overleg met... Nederland gaat samen met Denemarken F-16 vliegtuigen aan Oekraïne leveren. Dat heeft demissionair premier Mark Rutte bekend gemaakt na overleg met de Oekraïense president Zelensky op vliegbasis Eindhoven.

Algemeen

Dilan Yesilgöz is de nieuwe lijsttrekker van de VVD

Demissionair justitieminister Dilan Yesilgöz-Zegerius (46) wordt voor de aankomende Tweede Kamer-verkiezingen de lijsttrekker van de VVD. Dat heeft... Demissionair justitieminister Dilan Yesilgöz-Zegerius (46) wordt voor de aankomende Tweede Kamer-verkiezingen de lijsttrekker van de VVD. Dat heeft de partij maandagochtend bekendgemaakt. Yesilgöz was de afgelopen weken de gedoodverfde winnaar van de interne lijsttrekkersstrijd, te meer omdat ze als enige kandidaat uit de bus kwam.

Politiek

VIDEO - Zeldzaam complimenteuze Wilders neemt afscheid van premier Mark Rutte

Een bijzonder warm afscheid voor scheidend premier Mark Rutte vanmiddag. In ieder geval uit de mond van oppositieleider Geert Wilders. Rutte... Een bijzonder warm afscheid voor scheidend premier Mark Rutte vanmiddag. In ieder geval uit de mond van oppositieleider Geert Wilders. Rutte kondigde vanmorgen aan het begin van het Kamerdebat over de kabinetsval onverwacht zijn afscheid aan. Daardoor draaide de toon van het debat 180 graden. Waar Wilders, samen met Attje Kuiken (PvdA) en Jesse...

Personen